Κοινόχρηστα

Ακριβής κατανομή των δαπανών

Κοινόχρηστα


Ακριβής κατανομή των δαπανών.
Εκδίδουμε τα κοινόχρηστα του κτιρίου σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, με μια πολύ απλή διαδικασία. Ένα τηλεφώνημα σας ή συμπλήρωση της online φόρμας, είναι αρκετό για να μας δώσετε τις δαπάνες του κτιρίου σας και να εκδώσουμε μηχανογραφικά την κατανομή των δαπανών για τα κοινόχρηστα έξοδα της πολυκατοικίας σας.
Έχετε πλήρη εικόνα των δαπανών της οικοδομής σας (Συγκεντρωτική κατάσταση), και κάθε διαμερίσματος ξεχωριστά (Απόδειξη Πληρωμής, Απόκομμα Διαχειριστή). Έτσι αποφεύγετε τις άσκοπες και ανεξέλεγκτες δαπάνες στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας σας.
Απαλλάσσεστε από το άγχος και την ευθύνη της έκδοσης κοινοχρήστων, ιδιαίτερα τώρα που το κόστος των κοινοχρήστων δαπανών έχει γίνει πολύ μεγάλο, ενώ συγχρόνως είστε βέβαιοι ότι η αντικειμενικότητα της εταιρείας διασφαλίζει τα συμφέροντα σας καθώς και τις αρμονικές σχέσεις μεταξύ των ενοίκων της πολυκατοικίας σας.
Θα μας βρείτε πάντα πρόθυμους να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα διαχείρισης της οικοδομής σας και ότι αφορά στα κοινόχρηστα έξοδα της.
H μακροχρόνια πείρα και γνώση μας γύρω από το αντικείμενο, σίγουρα θα σας φανούν πολύτιμα.
Ειδική μέριμνα για τις οικοδομές με ωρομετρητές και θερμιδομετρητές.
Ανάλυση του ωρομετρητή (Πάγιο, Ώρες). Κατάσταση προοδευτικών μετρήσεων των ωρομετρητών ( Παλιές και Nέες ενδείξεις ) Μπορείτε να μας δίνετε τα κοινόχρηστα έξοδα σας τηλεφωνικά, με αποστολή φαξ καθώς επίσης και με e-mail και σύντομα με ηλεκτρονική υποβολή . Πολύ απλά μας δίνεται τα έξοδα σας και άμεσα όπου εσείς επιθυμείτε σας τα παραδίδουμε σε 24ωρο ραντεβού