Αποφράξεις

Αποφράξεις παντώς τύπου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

-Η λειτουργία τού αποφρακτικού μηχανήματος υψηλής πιέσεως βασίζεται στην εκτόξευση ποσότητας νερού υπό πίεση, πού βάλει το εμπόδιο, το διαπερνά και στη συνέχεια καθαρίζει καθολικά τον αγωγό.Το ειδικό λάστιχο υψηλής πιέσεως αφενός προστατεύει τον αγωγό από συχνά σπασίματα από αφετέρου μειώνει την αντίσταση που συναντά το ακροφύσιο (μπεκ) στα τοιχώματα τού αγωγού, προωθώντας το με μεγαλύτερη ευκολία στις δύσκολες κλειστές γωνίες. Μια σειρά από διαφορετικές κεφαλές (μπεκ) πού προσαρμόζονται στην άκρη του λάστιχου, εκτοξεύοντας το νερό υπό διαφορετική γωνία συντελούν στην έκφραξη (απόφραξη) του αγωγού γρήγορα (ακόμα καί σε δύσκολες περιπτώσεις με λίπη, χώματα, σκουριά, μπετό κλπ). Η αντλίες υψηλής πιέσεως αποδίδουν πιέσεις μέχρι 200 ατμόσφαιρες (bar) αυξομειούμενη ανάλογα, σε αγωγούς έως εκατό μέτρα και με μέγιστη παροχή νερού 60 λίτρα το λεπτό.

-Mε σύγχρονα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα με περιστροφική ντίζα επεμβαίνουμε στις οικιακές αποφράξεις, σε: λεκάνες, νιπτήρες, νεροχύτες, σιφώνια, υδρορροές κλπ

-Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως αντλήσεις με ηλεκτρικές και βενζινοκίνητες αντλίες και σκούπες δαπέδου. Πλημμυρισμένα υπόγεια από ακάθαρτα νερά λόγω απόφραξης της αποχέτευσης, λεβητοστάσια, μαγαζιά κλπ. τα επαναφέρουμε στην αρχική τους μορφή. Σας παραδίνουμε το χώρο σας στεγνό και απολυμασμένο Επίσης αναλαμβάνουμε αντλήσεις από πατώματα σπιτιών με άμεση επέμβαση σώζοντας το πάτωμα σας από τα χειρότερα...

Η HouseServiceNet διαθέτει α εμπειρία στη συντήρηση, καθαρισμό και απόφραξη κάθε είδους αποχετευτικών εγκαταστάσεων επαγγελματικών χώρων.

Τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε είναι τα παρακάτω:

-Αυτοκινούμενο αποφρακτικό μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων, αντλήσεις – αναρροφήσεις υγρών – στερεών με υδροβολή υψηλής πίεσης (250) bar και λάστιχα πίεσης 1 και ½ ίντσας και δυνατότητα επέμβασης σε μονοκόμματου αγωγό μήκους 140 μ. Το μηχάνημα αυτό διαθέτει και ειδικούς διακόπτες για να κόβει τις ρίζες των δέντρων που εισχωρούν και καταστρέφουν τις σωληνώσεις των αποχετευτικών δικτύων.
Το μηχάνημα αυτό διαθέτει και ειδικούς διακόπτες για να κόβει τις ρίζες των δέντρων που εισχωρούν και καταστρέφουν τις σωληνώσεις των αποχετευτικών δικτύων.

-Αυτοκινούμενο πιεστικό όχημα με δυνατότητα πίεσης 120 bar και λάστιχα πίεσης ½ ίντσας μήκους 100 μ. Το όχημα αυτό διαθέτει και ειδική αντλία για άντληση νερών από βάθος έως και 15 μ. και δυνατότητα άντλησης 100 κυβικών την ώρα. Επίσης διαθέτη κάμερα ελέγχου δικτύων με δυνατότητα καταγραφής σε dvd .
Δύο (2) οχήματα επειγόντων καταστάσεων εφοδιασμένα με μηχανήματα αποφράξεων, γεννήτρια παροχής ρεύματος, αντλίες νερού (ηλεκτροκίνητες

– πετρελαιοκίνητες) και ειδικές αναπνευστικές συσκευές με δυνατότητα επέμβασης σε 25 μ. βάθος.
Όλα τα ανωτέρω σε συνδυασμό με το απόλυτα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, μας έχει φέρει επάξια στην πρώτη θέση του κλάδου μας.
Η μακροχρόνια συνεργασία μας σε δήμους όπως: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ , ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ , ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ Κ.Λ.Π

Έλεγχος σωληνώσεων με TV CanalΈλεγχος με φορητή κάμερα , όπου μας παρέχει σαφείς, λεπτομερείς εικόνες σε πλήρη οθόνη, για τον εντοπισμό και τον προσδιορισμό προβλημάτων και φρακαρίσματος σε αγωγούς, σωλήνες και άλλες απρόσιτες τοποθεσίες.